E-Ticaret Paketleri ile Online Mağaza Açmak Çok Kolay!

71

Son yıllarda sıklıkla araştırılan e-ticaret nedir sorusu en basit tabiriyle alışverişlerin fiziksel mağaza yerine online olarak gerçekleştirilmesidir. Çevrim içi ticaret yapmanız size çok sayıda avantaj da sağlar. Örneğin yeni bir markaysanız kuracağınız e-ticaret sitesi ile kısa süre içerisinde daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Site kurulumunun ardından büyük pazar yerleri ile entegrasyon yaptığınızda markanız ve ürünleriniz daha da bilinir hale gelecek, aylık ve yıllık kazanç hedeflerinize ulaşmanız çok daha kolay olacaktır.

E-ticarete başlarken site kurulum sürecinizi hızlı bir şekilde ve minimum maliyetle geçirmek adına eticaret paketleri kullanabilirsiniz. Bu paketlerde siteniz için yararlı olacak;

  • Sınırsız ziyaretçi ve trafik,
  • Ücretsiz SSL sertifikası,
  • Günlük yedekleme,
  • SEO uyumlu yapı,
  • Sınırsız kategori ve marka,
  • İndirim kuponu tanımlama,
  • Gelişmiş raporlar,
  • Havale ile ödeme,
  • Tasarım temaları,
  • Mobil uyumlu tasarım

gibi özellikler vardır. Ek olarak satın aldığınız pakete özgü özelliklere de sahip olacaksınız. Tüm bu ayrıcalıklar sayesinde e-ticaret stratejilerinizi daha başarılı şekilde yürütebilirsiniz.

E-Ticaret Paketleri Neden Tercih Edilmeli?

Hayalini kurduğunuz e-ticaret sitesine sahip olmak için en uygun yöntemlerden biri de e-ticaret paketleri olmaktadır. Bu paketleri satın aldığınızda kullanışlı arayüz, ücretsiz e-ticaret danışmanlığı, hazır arama motoru ve pazarlama ayarları, akıllı e-ticaret yazılımı gibi avantajlardan faydalanabilirsiniz. Hizmetleri en iyi şekilde kullanabilmek adına paketi satın alacağınız altyapı şirketinin alanında uzman ve güvenilir olmasına özen göstermelisiniz.

 

Sanal pazarlarda satış yapmak istediğinizde paketler sayesinde bunu daha pratik hale getirebilirsiniz. Üstelik başlangıç aşamasında ücretsiz e-ticaret paketi kullanarak maliyetlerinizi sıfıra indirebilirsiniz. Ücretsiz kullanımın sonrasında indirimli fiyatların uygulanması paketleri tercih etme nedenlerinizden biri olacaktır. Bunun yanı sıra paketlerle altyapı sistemleriniz otomatik olarak oluşur, yazılım bilgisine gerek kalmaz, site tasarımı ile uğraşmazsınız. Ayrıca ödeme sistemleri otomatik olarak sunulur, pazar yeri entegrasyonları ve kargo anlaşmalarına sahip olursunuz. Ayrıca yapılacak arama motoru optimizasyonu ile e- ticaret siteniz sıralamalarda daima üst sıralarda olacaktır.

E-Ticaret Paketleri Nasıl Alınır?

E-ticareti daha kolay hale getirmek adına satın alacağınız e-ticaret paketleri aylık ve yıllık abonelik şeklindedir. Bu aboneliği başlatmadan önce doğru firmayı seçtiğinizden emin olmalısınız. Sektördeki güvenilir e-ticaret firmalarından birisi ise Kobisi’dir.

Kobisi kesintisiz destek, kolay kullanım, düşük maliyet, sayısız özellik gibi imkanlar sunması sayesinde sizin için en uygun seçim olacaktır. Firmanın e-ticaret paketleri her ihtiyaca yanıt verecek fiyat ve içerikte düzenlenmektedir. Paketlerden hangisinin sisteminize uygun olduğunu seçmekte kararsız kalıyorsanız da online destek alarak merak ettiğiniz tüm sorulara anında yanıt bulabilirsiniz.

E-BÜLTENE ABONE OLUN

Stratejik Ortak yazarlarının makalesi ve haritalar ücretsiz e-postanıza gelsin.

Abone oldunuz, teşekkürler.

Bir şeyler yanlış oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yazarlık Başvurusu

Yorum Yaz

Lütffen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz