Bedelli Asker Malzemeleri ve Bedelli Asker Seti Asker Kolisi’nde!

193

Bedelli Asker Malzemeleri ve Bedelli Asker Seti Asker Kolisi’nde!

Bedelli asker seti, AskerKolisi.com sitesinde satılan ve bedelli askerlerin ihtiyaç duyabileceği her malzemeyi içeren setlerdir. Sitemiz 4 yıldır yeni asker olacak kişilere ve askerliği devam edenler hizmet vermektedir.

Her erkek Türk vatandaşı gerekli yaşa geldiğinde askeri görevini yerine getirmektedir. Sunulan seçeneklere göre bu görevi bedelli, kısa dönem ya da uzun dönem olarak yapabilirler. Askeriyede ihtiyaç duyulacak malzemeleri tek tek bulmak oldukça zaman alacaktır. Sitemizde askerler için sunduğumuz setler gereken tüm malzemeleri içermektedir.

Bedelli Asker Malzemeleri

Sitemizdeki ürünler tamamen askeriyede ihtiyaç duyulabilecek malzemeler içermektedir. Asker malzemeleri tamamen TSK standartlarına uygun olarak üretilmiştir.  AskerKolisi.com üzerinden satın alabileceğiniz setler temel, tavsiye ve her şey dahil olarak üç grupta incelenebilir. Ayrıca bu paketlerin yazlık ve kışlık olarak seçenekleri de bulunmaktadır.

Bedelli asker malzemeleri temel setinde askeriyede ihtiyaç duyulabilecek temel malzemeler bulunur. 3’lü, 6’lı, 9’lu ve 12’li parçalar halinde satılır. Bu sayılar set içerisinde bulunan fanila, çorap ve don ürünlerinin sayısını işaret etmektedir.

Tavsiye seti içerisinde, temel setin içerisindeki malzemelere ek olarak askerlerin ihtiyaç duyabileceği ürünler bulunmaktadır. Askerler temel setteki ürünleri kesin almalıdır ancak tavsiye seti içerisinde bulunan ürünler onların daha rahat askerlik geçirmesine yardımcı olacaktır.

Her şey dahil set içerisinde ise hem temel hem de tavsiye setinde bulunan ürünlere ek olarak askeriyedeki zamanın daha konforlu ve rahat geçmesine olanak tanıyacak ürünler bulunmaktadır. Bu setler haricinde bulunan VIP setlerimiz 30’ar tane giyim ürünü (fanila, don, çorap) içermesinin yanında her şey dahil paketinde bulunan diğer ürünleri de içerisinde bulundurur.

Bedelli Asker Seti: Temel, Tavsiye ve Her Şey Dahil Setler – AskerKolisi.com

Bedelli Asker Malzemeleri Nelerdir?

Sitemizde bulunan setler askerlerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda özenle hazırlanmıştır. Bedelli askerlik seti içerisinde olması gereken ürünler:

  • Kişinin ihtiyaç duyacağı sayıda fanila,
  • Asker donu (boxer),
  • Asker çorabı,
  • Bot için parlatıcı sünger, boya ve tabanlık,
  • Ayak pişikleri için krem ve pudra,
  • Temiz ve kirli çamaşır torbası,
  • Kilit (bot ve dolap için),
  • Banyo malzemeleri (tuvalet kağıdı, jilet, sabun, sabun kutusu),
  • Dikiş seti temel olan ihtiyaçlardır.

Sitemiz üzerinden alınacak setlerin içerisinde bu ürünler kesin olarak yer almaktadır. Ayrıca bedelli askerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda genişletilmiş setlerimiz de bulunmaktadır. Bu setleri içerisinde ek olarak yara bandı, krem, diş fırçası ve macunu, kulak tıkacı ve temizleme çubuğu, banyo lifi, havlu, saat gibi ürünler içermektedir.

Neden Bedelli Asker Malzeme Seti Almalısınız?

Bedelli askerlik malzemeleri yeni askerlik yapacak bedelliler için gerekli tüm ürünleri içermektedir. Sitemiz üzerinden kolaylıkla satın alabileceğiniz setler aynı gün içerisinde kargoya verilir. Ayrıca güvenli ödeme seçeneklerimiz sayesinde gönül rahatlığı ile satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kart bilgilerinizin kimsenin eline geçmeyeceğinin garantisini sunuyoruz.

Uygun fiyatlı, kaliteli ve gerekli standartlara uygun ürünler içeren setlerimiz tamamen yeni bedelli askerlerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmıştır. Tek tıkla kolaylıkla satın alabileceğiniz ürünler sayesinde askeriyede rahat bir dönem geçireceksiniz.

E-BÜLTENE ABONE OLUN

Stratejik Ortak yazarlarının makalesi ve haritalar ücretsiz e-postanıza gelsin.

Abone oldunuz, teşekkürler.

Bir şeyler yanlış oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yazarlık Başvurusu

Yorum Yaz

Lütffen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz