Türk Savunma Sanayi Ürünlerinin Özellikleri

20729

Son 15 yılda Türk savunma sanayi ürünlerinin ihracatı yaklaşık 7 kat artarken, Türk Silahlı Kuvvetleri yerli imkanlarla üretilen askeri ürünleri kullanmayı ilk tercih olarak benimsiyor. Milli Savunma Bakanlığı’nın yayınladığı görüntülerden oluşturulan bu haberde, Türk Savunma Sanayi ürünlerinin özelliklerini sizlerle paylaşacağız.

İşte Hürkuş uçağı, ANKA insansız hava aracı, Altay tankı, MPT-76 milli piyade tüfeği ve ATAK helikopteri gibi yerli araçların özellikleri

İnfografik: AA

Kaynak: StratejikOrtak.com

E-BÜLTENE ABONE OLUN

Stratejik Ortak yazarlarının makalesi ve haritalar ücretsiz e-postanıza gelsin.

Abone oldunuz, teşekkürler.

Bir şeyler yanlış oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yazarlık Başvurusu

8 YORUMLAR

  1. az uyku çok çalışmak gerekiyor.Kısa zamanda dünya lideri olmamız gerekiyor Yoksa bu köpeklerin ne havlaması biter ne de diş göstermesi .Allah yar ve yardımcımız olsun Başımızdakilere güç kuvvet zihin açıklığı versin.

  2. Dün neredeydik bugün nerede vallahi kör olmak gerekir görmemek için, imanlı olun. Bu da yetmiyor ama daha iyisini yapar bizim mühendisler eminim Allah’ım zihin açıklığı versin hepsine.

  3. Allah tüm Türk-İslam dünyasının yıldızı olan Türkiyemizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah. Bu coğrafyada değil sadece, şu dünyada güçlü ordu ve ekonomiye sahip olmadan asla rahat olamayız. Keşke güçlü ekonomi ve orduya sahip olaydık. ABD-den daha güçle, ve ABD PKK-ya bu kadar destek verdiği zaman, kıvırtmak zorunda kalmaz, direk kafasına bomba yağdırırdık. Allah canımdan ömrümden alsın ama Türkiyeme güç versin inşaallah.

Yorum Yaz

Lütffen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz