Savaşın Eşiğindeki İki Ülke: Kosova ve Sırbistan

843
Kaynak: AA

E-BÜLTENE ABONE OLUN

Stratejik Ortak yazarlarının makalesi ve haritalar ücretsiz e-postanıza gelsin.

Abone oldunuz, teşekkürler.

Bir şeyler yanlış oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yazarlık Başvurusu

6 YORUMLAR

  1. Benim ailem de Kosova göçmenidir.Ancak ben yine de Kosova’nın bağımsız olmak için çok küçük olduğunu düşünüyorum.Mikro milliyetçilikten bıktım.Böl ve Yönet’in 21.yüzyıl verisyonu.Kosova ya Arnavutluk’a katılmalı ya da Sırbistan’a.Sadece güçbirliği milletlei refaha ulaştırır.

  2. Beyler Kosova’nın bağımsızlığının ABD tarafından kabul edilmesinin gerekçesi olarak ABD’nin nükleer atıklarının burada saklanması olarak Kosova ile anlaştığına dair birkaç söylem duydum ancak internette herhangi bir argüman bulamadım bilgisi olan var mı?

    • O tren çoktan kalktı artık geri de dönmez. Yaşanan onca savaş, işgal, katliam ve soykırımdan sonra da imkansız hale geldi. Bütün dünya bir araya gelse yine de güç yetiremezler o bölgeyi birleştirmeye. Ancak hitler gibi deli bir lider saldırıp işgal eder ve birleştirir, karşı çıkanları da bin bir türlü eziyetle yok eder öyle birleşir oralar. Zaten az olan nüfusları da iyice azalır o zaman … Bir de İnşallah hepsi müslüman olur da öyle birleşirler diye dua etsek bu bile gerçekleşmesi daha muhtemel bir seçenek olur.

      • hepsi müslüman olur mu? böyle daha iyi olur yani?
        ortadoğu, kuzey afrika, sahra, güneydoğu asyanın hali ortadayken…
        bırakın bari balkanlar rahat etsin dinin egemen olduğu yerlerin hali vahim

Yorum Yaz

Lütffen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz