StratejikOrtak.com’da Yazar Olmak İster misiniz?

1346

Dünya gündemini yakından takip eden, uluslararası ilişkiler konularına dair başlıkları ister akademik, ister özgün yorumlarla analiz edebilecek, haritalarla haşır neşir olmayı seven, sitemizde bulunan başlıklara ilgi duyan arkadaşlar arıyoruz.

Uzman olduğunuz veya ilgi duyduğunuz bölge veya ülkeler hakkında yazılar yazabilir, araştırma yapabilir ve bunu özgün, anlaşılır ve samimi bir şekilde diğer yazarlarımız gibi burada paylaşabilirsiniz.

Dünya gündemini yada belli ülkelerdeki gelişmeleri takip eden arkadaşlara StratejikOrtak.com‘da ‘yazarlık’ teklif ediyoruz. Profesyonellik aramıyoruz. Aradığımız tek şey uluslararası ilişkilere dair konulara ilgi duymanız.

YAZAR BAŞVURU FORMU

[ninja_forms id=6]

BİLGİNİZE: Başvuru formunu dolduran herkese olumlu veya olumsuz en geç üç gün içinde dönüş yapılacaktır. Geri dönüş cevaplarımız mail sayfanızda görünmüyorsa SPAM/Çöp klasörüne bakınız.

Kalemine güvenen arkadaşları bekliyoruz!

E-BÜLTENE ABONE OLUN

Stratejik Ortak yazarlarının makalesi ve haritalar ücretsiz e-postanıza gelsin.

Abone oldunuz, teşekkürler.

Bir şeyler yanlış oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yazarlık Başvurusu

6 YORUMLAR

  1. ben bu siteyi çok beğeniyorum.
    birçok savaş coğrafyasıyla ilgili son durumu aynı yerden görmemi sağlıyor.
    ayrıca muhammed ali çaşılkanın yazılarınıda çok başarılı ve gerçekçi buluyorum üstelik her yerden bahsediyor.
    bu siteden ülkeyi inletecek böyle yazarlar çıkabilir bence.

  2. El bab hayırlı olsun. Yoğunsunuz anlaşılan. “Başvuru formunu dolduran herkese olumlu veya olumsuz en geç üç gün içinde dönüş yapılacaktır.” ibaresini kaldırmanızı önerebilir miyim. Ne de olsa dönüş yapmadığınız zaman olumsuz olduğunu anlıyoruz. Dönüş yapılacak demeniz anlamsızlaşıyor, sözünüz değersizleşmesin.

  3. Güzel bir web site. Gerçekten beğeniyorum. Ben de Soner Yalçın gibi büyük bir yazar olmak istiyorum. Bana bu fırsatı verdiğiniz için siz çok teşekkür ediyorum. Bu gibi siteler insanın ufkunu açıyor.

  4. Evet gerçekten yandaş medyanın etkisinden uzak hem güncel hem de tarihi olayları tarafsız biçimde okuyabiliyoruz. Bu şekilde bir ortam eminim çoğu kişi gibi benimde olaylara bakış açılarımızı daha geniş bir çerçeve içinde yorumlamamızı ve bilgilenmemizi sağlayacaktır.

Yorum Yaz

Lütffen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz